IntranetNieuws
Werving, Selectie en Indienst bij PostNL met E-Recruiting Afdrukken E-mailadres

Per 10-10-10 is bij PostNL SAP E-Recruiting live als totaaloplossing voor werving, selectie en indiensttreding van postmedewerkers.

Lees meer...
 
Implementatie nieuwe werktijdenregeling bij de Provincie Noord-Brabant Afdrukken E-mailadres

Xbow IT heeft in samenwerking met Atos Origin in maart 2010 de nieuwe werktijdenregeling geïmplementeerd bij de Provincie Noord-Brabant.

Lees meer...
 
Xbow IT op de VNSG focusgroep SAP NetWeaver Portals Afdrukken E-mailadres

VNSGOp 2 maart werd de eerste meeting van de focusgroep SAP NetWeaver Portals van 2010 georganiseerd. Daarbij heeft Xbow IT een presentatie gehouden over de nieuwe ontwikkelingen in e-HRM land binnen het SAP HCM portfolio.

 

 

 

Lees meer...
 
HCM Processes and Forms Afdrukken E-mailadres

HCM Processes and Forms is de nieuwe SAP standaard voor het uitvoeren van op formulieren gebaseerde aanvragen, die - indien van toepassing - een goedkeuring van een manager vereisen. De formulieren worden aangeboden via de Portal waarbij de benodigde informatie gedurende het proces kan worden toegevoegd. Middels standaard verwerking en HR-relevante autorisaties wordt de data in SAP HCM opgeslagen. Dit gebeurt allemaal real-time. Middels workflow wordt de volgende bewerker in het proces bepaald. De bewerkers kunnen flexibel worden bepaald wat betekent dat het een cross-role framework is: voor een medewerker, manager of HR-staff.

Lees meer...
 
Waarom e-HRM? Afdrukken E-mailadres

 

Veel organisaties hebben al in meer of mindere mate e-HRM functionaliteiten geïmplementeerd. Wij willen u graag inzicht geven in wat e-HRM is, wat SAP u te bieden heeft en op welke manier e-HRM ook voor uw organisatie meerwaarde kan opleveren. Tevens geven we u informatie over de aandachtspunten binnen een e-HRM implementatietraject. Dit naar aanleiding van implementaties bij verschillende klanten.

Lees meer...
 
Meer artikelen...
« StartVorige12VolgendeEinde »

Pagina 1 van 2